Zaterdag


Zaterdag 28 mei 2022


Zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur Lunch 50+ voor (oud)inwoners van Opijnen!

Entree: gratis.


Vanaf 12.00 uur zal er voor de 50+ uit Opijnen (of oud inwoners) een lunch geserveerd worden. Onder het genot van een broodje en wat te drinken kunnen gezellige herinneringen worden opgehaald. Om hieraan deel te kunnen nemen kunt u zich inschrijven via de website onder het onderdeel '50+ Lunch'.


Aansluitend aan deze gezellige lunch kunt u besluiten om deel te nemen aan de 50+ spelmiddag. Hier zullen een aantal Oud Hollandse Spellen aan bod komen. Komt u niet lunchen, maar heeft u wel zin in de spelmiddag, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

 

Zaterdagavond feestavond met -music het foute uur, Dave Roelvink en Kafke!!

Entree: 15,00 euro p.p.


Vanaf ca. 20.30 uur zal er de feestavond beginnen waarbij Q-music de avond grotendeels zal gaan vullen. Als aanvulling zal Dave Roelvink en Kafke de feestavond compleet maken. 


Dave Roelvink!

Biografie


Roelvink werd geboren in Amsterdam, hij is de zoon van volkszanger Dries Roelvink. In het gezin is Roelvink de middelste, hij heeft nog een oudere zus en een jongere broer, Donny Roelvink.


Op 16-jarige leeftijd wordt Dave Roelvink op straat aangesproken door een modelscout. Sindsdien verscheen Dave Roelvink op verschillende covers van glossy’s en liep hij mee in de modeshows van Tommy Hilfiger.


In 2012 verscheen Dave voor het eerst op televisie in het programma Fort Boyard. Later die jaren was hij te zien in de SBS6 programma’s Welkom bij de Kamara’s en Sterren Springen, bij het laatst genoemde programma moest Dave verplicht het programma verlaten vanwege een blessure die hij tijdens het programma opgelopen heeft.


In het voorjaar van 2015 was Roelvink samen met zijn vader Dries en de rest van het gezin te zien in hun eigen programma De Roelvinkjes. Voor het programma bracht Roelvink samen met zijn vader de single Samen Door Het Leven uit, deze wist de achtste plek in de Oranje Top 30 te behalen. Sinds 2015 is Dave actief als DJ met verschillende muziekstijlen zoals BubblingMoombahton en Eclectic. 


In 2016 was Roelvink te zien in Expeditie Robinson, hij werd als zesde kandidaat weggestemd. Aan het einde van 2016 kreeg Dave wederom een eigen televisie programma met de naam Dave het huis uit, dit programma bestond uit tien afleveringen en was alleen via het online platform van RTL, genaamd RTL XL te bekijken.


Begin 2017 was Dave te zien in de RTL 4 programma's Alles mag op Zondag en De Jongens tegen de Meisjes. Ook was hij samen met zijn broertje Donny te zien in wederom een eigen programma met de naam De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken, hierin slaan de broers de handen in elkaar om een eigen zaak te starten. Ook vader Dries was in dit programma weer van de partij. Aan het einde van 2017 was Dave te zien in de programma's Risky Rivers en Een goed stel hersens.


In juli 2018 kreeg hij zijn eigen programma met zijn oma onder de naam Dave en Dien op Ibiza, dit was exclusief op Videoland te zien was. Twee maanden later verscheen op Videoland de serie Dave en Donny op expeditie, hierin is te zien hoe Roelvink zijn jongere broertje klaarstoomt voor zijn deelnamen aan Expeditie Robinson. Hij deed namelijk zelf in 2016 mee.


In september 2018 keerde Dave terug met zijn familie in het programma De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken, hierin ging de familie een maand lang in de bijstand leven om zich in te zetten voor de stichting Kinderen van de Voedselbank. Dit is het eerste programma over de familie Roelvink die op SBS6 wordt uitgezonden.

Kafke!

Biografie


Zanger Kafke is een Nederlandse zanger. Hij zingt Nederlandstalige nummers met een Brabants dialect. Hoewel zijn carrière eigenlijk begonnen is als een grap, had hij in februari 2018 al meer dan 200.000 streams behaald op Spotify en YouTube. 


Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Van een grapje van 4 vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg. Dat is Zanger Kafke in een notendop. Zanger Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen.


De gouden single ‘Springen’ zet het leven van Kevin Verhoeven in 2018 volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere STUK, Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Deze feestact niet meer weg te denken op plekken waar bier en confettie de boventoon voeren. Gewapend met de spreuk ‘Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!’ geeft hij ieder feestje een goud-gele randje!

Een betere afsluiting van het feest van 2022 kan eigenlijk niet!!  


Feestcomité Opijnen

Opijnen, Gelderland© Copyright FCopijnen.nl