Zaterdag 20 mei 2023


Zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur Lunch 50+ voor (oud)inwoners van Opijnen!

Entree: gratis.


Vanaf 12.00 uur is er weer een 50+ lunch voor (oud)inwoners van Opijnen. Na het ongelofelijke succes van vorig jaar gaan we wederom gezellige momenten ophalen met als hoogtepunt een heuse muziekbingo met als thema "Terug in de Tijd" met diverse gastoptredes. Opgeven kan via het inschrijfformulier op de website of een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl.

Zaterdagavond feestavond met BTMS (Black Tie Monkey Squad), Henk Dissel en DJ Patrick!

Entree: € 15,-- p.p.


Vanaf 20.30 uur zal de feestavond beginnen waarbij BTMS de avond grotendeels zal gaan invullen. Ook Henk Dissel zal de feesttent weten te vinden en DJ Patrick zal de avond compleet maken. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.


BTMS!

Biografie


Coverband Black Tie Monkey Squad is zeker niet in een hokje te plaatsen en hebben onwijs veel energie, zijn daarnaast eigenwijs en onvoorspelbaar. Ze zijn dan ook uniek en ook zeker een lust voor het oog! 


Ze weten menig Nederlands tentfeesten en festivals op zijn kop te zetten en hebben meer dan 60 shows per jaar. Bereid je dus voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi. Een mix van verschillende muziekstijlen wordt verwerkt in een sensationele live show.


Deze 5 ras entertainers weten met hun unieke concept en enorme dosis energie er een onvergetelijke avond van te maken. 


Femke Bleeker, Rudy Fricke, Vincent van Vliet, Robin Wesley en Jodhus Saimima van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainmentmachines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland!


Zo maakten Rudy, Femke en Joshua eerder deel uit van o.a. de coverband Beat It. Naast BTMS toert Rudy door Nederland, Duitsland en België als soloartiest. Femke is in het dagelijks leven zangcoach op het ROC Van Twente. Tevens is zij een veelgevraagd zangeres voor solo optredens of invalkracht voor andere bands en acts.


Nieuwe stijl

In 2016 werd het roer omgegooid om in te spelen op een snel ontwikkelende markt. Er werd een samenwerking gestart met Robin Wesley om de kracht van audio- en visual entertainment te vertalen naar een spectaculaire live concept: BTMS (Black Tie Monkey Squad). In 2020 werd Vincent Van Vliet toegevoegd aan de band als gitarist. Afgestudeerd aan het conservatorium, gitaardocent en studiogitarist.


HENK DISSEL!

Biografie


Henks stijgende bekendheid en podiumtalent ontging ook de Toppers niet en zij nodigden hem in 2012 uit in een stijf uitverkochte Amsterdam ArenA. Met zijn tot de nok gevulde tourschema en een constante productie van top-100 singles mocht hij in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’ ontvangen. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.
 
Na deze krachtige lancering moest vanzelfsprekend een debuutalbum volgen. ‘Stap Voor Stap’ verscheen op 12 maart 2016, op dezelfde dag van zijn eigen concert in Bunnik. Het publiek vertienvoudigde zich in een jaar tijd en Henk trad op in een uitverkocht AFAS Live. Maar ook de boekers weten hem te vinden: zijn tourschema bulkt onveranderd en hij wordt met open armen ontvangen op grote feesten als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein.
 
Vijf jaar na verschijnen - 14 augustus 2017 - wordt ‘Een Bom’ met goud bekroond. Henk dankt zijn succes mede aan de steun en toeverlaat van zijn vaste team. Samen met producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Wilem Gunneman wordt hit na hit geschreven. Het publiek zingt alles luidkeels mee.
 
Eveneens in 2017 mag Henk samen met Tim Douwsma zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. Na een stapavond in Amsterdam besluiten de muzikale boezemvrienden de studio in te duiken en ‘Het Gevoel’ blijkt een schot in de roos.
 
Als 2018 aanbreekt en single ‘Het Cafeetje’ verschijnt, zet Henk alle cafe’s van Nederland op hun kop. Elke kroegbaas in Nederland wordt uitgenodigd om zijn of haar kroegnaam aan te leveren en Henk belooft ze stuk voor stuk in te zingen. Meer dan 300 kroegen kregen zo hun eigen kroeglied en de kroeg met de meeste streams kreeg een gratis concert.
 
Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen - het Feestje van Henk Dissel. De zaal liep over van de mensen en tijdens het 4 uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij. Het concert belooft één ding: Henk Dissel is hier om te blijven!


Een betere afsluiting van het feest van 2023 kan eigenlijk niet!!