Vrijdag 19 mei 2023


Vrijdag is er vanaf 10.30 uur een kindermorgen (= VOL) en middag!

Entree: gratis (VOL=VOL)


Dankzij het grote succes van vorig jaar, hebben we besloten om weer een aantrekkelijk aanbod te bieden voor de jeugd. Vorig jaar was de opkomst erg hoog en hopelijk kunnen we dit jaar een nieuw

record vestigen!


Vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur is voor de jeugd tot en met 7 jaar en staat in het teken van een Meet & Greet met Paw Patrol. De invulling van deze ochtend houden we geheim, maar je gaat niet met lege handen naar huis. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. DEZE OCHTEND IS VOL EN HIERVOOR KAN OOK NIET MEER INGESCHREVEN WORDEN!


Vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur is voor de jeugd vanaf 8 jaar tot en met 12 jaar. We hebben een leuke spelshow georganiseerd wat garant staat voor een middag vol plezier, uitdagingen en strijd. In het team strijd je op een leuke en sportieve wijze voor geweldige prijzen die je kunt verzilveren op de kermis. Dus doe je sporttenue aan en geef je snel op. Wil je hieraan deelnemen stuur dan een mail naar info@fcopijnen.nl, zodat we rekening kunnen houden met het aantal deelnemers.


Nodig hierbij al je vriendjes en vriendinnetjes uit en geef jullie op, om er een leuke ochtend/middag van te maken! Aansluitend zal ook de kermis open gaan.

Vrijdagavond vanaf 20.00 uur BINGO!


Na een daverend succes, gezien de opkomst van vorig jaar, beginnen we de vrijdagavond met een BINGO. De tent zal geopend zijn vanaf 19.15 uur en de bingo zal om 20.00 uur beginnen.

We spelen deze avond 10 bingorondes en een SUPERRONDE. Voor een hapje in de pauze wordt gezorgd!


Voor een enkel boekje betaalt u € 15,-- en voor een dubbel boekje € 20,--. Er zijn tevens dippers te koop. Let op want de voorraad is beperkt tot ca. 30 stuks. Wees er dus snel bij want OP = OP!


Per ronde hebben we 3 prijzen:


1e prijs (volle kaart) € 20,--

2e prijs (2 rijtjes vol) € 15,--

3e prijs (1 rijtje vol) € 10,--


                          De SUPERRONDE heeft een            


van maar liefst:  € 300,--