Vrijdag 10 mei 2024


Kindermiddag vanaf 13.00 uur


Vrijdag is er vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur een kindermiddag tot 12 jaar (VOL = VOL)!

Entree: gratis (VOL=VOL)


Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er de mogelijkheid om een fiets, step, bolderkar, kinderwagen etc. te versieren om vervolgens hiermee 's avonds deel te nemen aan de optocht. In de tent zal voldoende materiaal aanwezig zijn om de mooiste creaties te maken. Uiteraard is het meenemen van eigen materialen ook toegestaan.


Het thema is "Hoe bonter hoe gekker". Voor de kinderen verzorgen wij een hapje en een drankje. Deelname hieraan is gratis,.Wil je hieraan deelnemen schrijf je dan in via het inschrijfformulier op deze website of stuur een mail naar info@fcopijnen.nl.


OPTOCHT vanaf 17.45 uur


Na jaren van weggeweest is de optocht weer terug in het programma met als thema "Hoe bonter hoe gekker". Opstellen vanaf 17.45 uur bij de Oude Zandstraat, waarna we om 18.00 uur vertrekken en een leuke route gaan volgen.


Voorop de jongste deelnemers met hun versierde vervoersmiddel (verkleedkleding mag ook), gevolgd door de grotere karren/wagens. We zullen eindigen op het feestterrein, waarna de jury in beraad zal gaan over wie de winnaar is van "Hoe bonter hoe gekker".  

DARTTOERNOOI vanaf  19.30 uur


Entree: € 5,--


Net als vorig jaar, maar dan op de vrijdagavond wordt er in de feesttent door "Brutus Darts" het bekende darttoernooi georganiseerd. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website onder het kopje 'inschrijvingen' of een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl o.v.v. je naam en onderwerp "deelname darttoernooi".


Er is plaats voor maximaal 64 deelnemers. Het inschrijfgeld is het prijzengeld, waarbij er een verliezers- en winnaarsronde wordt gehanteerd. Het tournooi wordt dan ook in eerste instantie voor de lokale darters georganiseerd.


F1 COMPETITIE vanaf 20.00 uur


Na het succes van vorig jaar is er vanaf 20.00 uur de mogelijkheid om de competitie aan te gaan als echte F1 coureur. Deze avond staan er 2 F1 Race Simulators en ga je op het circuit het tegen elkaar opnemen. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. Deelname is gratis (vanaf 12 jaar of lengte 1.45m). Wel dien je je op te geven door een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl met hierin de naam deelnemers(s) en leeftijd, zodat we op basis hiervan een competitie kunnen maken.