Vrijdag


Vrijdag 27 mei 2022


Vrijdagmorgen vanaf 11.00 uur Knutselmorgen en Kids bingo!!

Entree: gratis


Dankzij het grote succes van eerdere jaren, hebben we besloten opnieuw een spel- en doe ochtend c.q. middag te organiseren voor de jeugd. De opkomst is altijd hoog geweest en hopelijk kunnen we dit jaar een nieuw

record vestigen! Vanaf 11.00 uur is alle jeugd uit Opijnen en omstreken welkom en kan er in samenwerking met de Betuwse Speelboerderij uit Varik lekker geknutseld worden. Daarna zal er nog een Kids bingo georganiseerd worden. Voor eten tussen de middag en drinken zal door het feestcomité worden gezorgd.


Als je van plan bent om te komen, kun je jezelf aanmelden door het inschrijfformulier op deze website in te vullen of een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl, zodat we rekening kunnen houden met het aantal deelnemers. Nodig hierbij al je vriendjes en vriendinnetjes uit, en geef jullie op, om er een leuke ochtend van te maken! Aansluitend zal ook de kermis open gaan.

Vrijdagavond vanaf 20:00uur BINGO!

Entree: gratis


Na een daverend succes, gezien de opkomst van voorgaande jaren, beginnen we de vrijdagavond met een BINGO. De tent zal geopend zijn vanaf 19.15 uur en de bingo zal om 20.00 uur beginnen.

We spelen deze avond 10 bingorondes en een SUPERronde. Voor een hapje in de pauze wordt gezorgd!


Voor een enkel boekje betaalt u € 15,-- en voor een dubbel boekje € 20,--. Er zijn tevens dippers te koop. Let op want de voorraad is beperkt tot ca. 30 stuks. Wees er dus snel bij want OP = OP!


Per ronde hebben we 3 prijzen:


1e prijs (volle kaart) € 20,--

2e prijs (2 rijtjes vol) € 15,--

3e prijs (1 rijtje vol) € 10,--


                          De SUPERRONDE heeft een            


van maar liefst:  € 300,--


Feestcomité Opijnen

Opijnen, Gelderland© Copyright FCopijnen.nl