Donderdag 9 mei 2024


JAARMARKT vanaf 10.00 uur


Donderdag vanaf 10.00 uur Jaarmarkt!!

Entree: € 1,-- p.p. vanaf 12 jaar (contant)

Parkeren auto's: € 1,-- (contant)


Met Hemelvaartsdag is het weer zover, de welbekende en drukbezochte jaarmarkt in Opijnen!

Een gezellige jaarmarkt voor jong en oud, kermis en andere leuke activiteiten.

Net als voorgaande jaren weer een ruime keus met een diversiteit aan artikelen. De jaarmarkt is geopend tot 17.00 uur. Tijdens de markt zal er in de tent muziek aanwezig zijn.


Kom gerust een kijkje nemen op de gezelligste jaarmarkt van de regio!

Ook dit jaar is er voor de jeugd (kinderen tot en met 12 jaar) een kinderkleedjesmarkt georganiseerd van 10.00 uur tot 13.00 uur, waarbij uitsluitend kinderartikelen kunnen worden verkocht. Verkoop van kinderkleding is niet toegestaan. Graag vooraf opgeven via het formulier "inschrijving jaarmarkt en kinderkleedjesmarkt" wat op deze website is te vinden.

Zoals voorgaande jaren zullen er eveneens weer spetterende optredens worden verzorgd door SV de Waal.

Dit wordt ieder jaar weer druk bekeken doordat er diverse groepen met bijbehorende leeftijden optreden. De diversiteit is dan ook groot en zeker de moeite waard om te komen kijken.

FEESTAVOND vanaf 20.30 uur

Entree: € 15,-- p.p. 


De avond zal worden verzorgd door DJ Roy en zal worden aangevuld met Beatcrooks, Frank van Etten en Raymon Hermans. De tent is open vanaf 20.30 uur. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.


Beatcrooks!

Biografie


Dit duo weet al vele jaren geweldige shows neer te zetten. Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Festyland, 24 uur Solexrace, Dreamfields, Boulevard Outdoor, Dauwpop tot in het Gelredome vliegen ze overal “Uut de Bochte”.


Van Limburg, Brabant tot aan het bovenste puntje van Groningen…geef ze een groene knuppel en hun feestcore wordt afgevuurd!


Happy Høken is ongekend populair en Beatcrooks gaat op elk feest of festival tot de laatste druppel. Van dikke beats, feestmuziek, foute meezingers tot happy hardcore en een tandje gekker… Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!


Frank van Etten!

Biografie


Frank van Etten (1982) groeide op in Lelystad en Amsterdam. Daar deed hij ook mee aan de eerste talentenjachten, het begin voor menig artiest. Wat volgde waren optredens op evenementen en markten. Met als drijvende kracht zijn vader Ton, werd Frank een ster die al snel zou rijzen.


Op 15-jarige leeftijd zet Frank zijn eerste stappen in de muziekwereld. Hij deed mee aan een talentenjacht en kwam in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink. Hij maakt verschillende opnames en dit levert Frank zijn eerste platencontract op. Zijn eerste kleine succes behaalt hij met zijn derde album Zo Ben Ik in 2005. Het album komt terecht op nummer 82 in de Album Top 100. De single M’n Kleine Jongen die op het album staat, behaalt een notering in de Single Top 100.


Het vierde album van Frank, dat hij in 2007 uitbrengt, staat 7 weken in de lijst met best verkochte albums en bereikt de 28ste plaats. Ook begint Frank dit jaar zijn eigen platenlabel met zijn eigen studio. Zijn nieuwe platenlabel brengt het duet De Nachten Zijn Zo Donker Zonder Jou uit dat hij met zanger/rapper Brace zong.


Na jarenlang knokken en muziek blijven maken, brengt Frank in begin 2009 het nummer Leef Als Een Zigeuner uit. Frank scoort zijn eerste hit en hij wordt landelijk bekend. Kort daarop verschijnt het gelijknamige album van Frank met daarop maar liefst 36 nummers. Dat jaar verschijnt er nog een album met de titel Leef.


Vier jaar later in 2013 doet Frank mee aan het SBS-programma Bloed, Zweet & Tranen. Zijn auditie maakt grote indruk op de juryleden André Hazes Jr. en Danny de Munk. Frank schopt het erg ver en komt vele afleveringen verder. Hij wordt niet de winnaar van het programma, maar gaat wel naar huis met een mooie ervaring.


In 2017 heeft hij opnieuw een hit te pakken met het nummer Huisje Op Wielen, waarmee hij genomineerd werd voor een Edison. Het nummer wordt een klassieker en behaalt meer dan 20 miljoen streams. Voor Frank betekent dat een nog vollere agenda en maakt plannen voor de toekomst. 


Een jaar later, in 2018, brengt Frank samen met rapper Yes-Reen remix uit van Huisje Op Wielen. Dat jaar neemt ook profvoetballer Wesley Sneijder afscheid, iets dat Frank niet zomaar laat gebeuren. Hij maakt het nummer Wesley Sneijder Bedankt om hem te eren voor zijn bijzondere voetbalprestaties.


In 2020 gaat Frank een samenwerking aan met succes-producer Edwin van Hoevelaaken maakt met hem het album Ik Ben Een Jongen Van De Straat. Op het album staan onder andere de succesvolle nummers Leef Vandaag, Lach, Leef, Huil & Bid, Ik Ben Een Jongen Van De Straat, Voor Jou en Jij Bent Mijn Zoon. Al deze singles zouden meer dan een miljoen streams behalen. Kortom, weer een succesvol album voor Frank.


Op zijnYoutube-kanaal start hij een eigen serie, genaamd Frank Van Etten Zingend Onderweg.Verschillende artiesten stappen bij hem in de auto en samen gaan ze op bezoek bij bijzondere, onbekende Nederlanders. Mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Tijdens de rit stelt Frank vragen aan de artiest die naast hem zit.


In de zomer van 2022 trouwde Frank van Etten met Mèlanie Weber. Dat gaf Frank de rust om nog harder aan zijn zangcarrière te gaan werken. Frank en Edwin van Hoevelaak bleven samenwerken in 2022, wat resulteerde in de nieuwste hit Je Wilde Alleen Maar Prada die op 6 januari 2023 werd uitgebracht. Dit heerlijke up-tempo nummer is anders dan het genre dat we gewend zijn van de goedlachse volkszanger. Het past echter helemaal bij de transformatie die Frank vorig jaar persoonlijk en zakelijk doorstaan heeft. Met deze single benadrukt de singer-songwriter eens en te meer zijn veelzijdigheid. 


Raymon Hermans!

Biografie


RAYMON HERMANS geboren op 18-03-1994 in Roosendaal leeft zijn grote passie en dat is muziek.


Al op jonge leeftijd begon hij met zijn passie welke is uitgegroeid tot een succesvolle carrière. De unieke en herkenbare sound, gekenmerkt door dansbare, uptempo en vrolijke klanken, zorgde in 2017 voor zijn grote doorbraak met het nummer ‘M’n Favoriet’ welke de gouden- en platina status bereikt heeft.


Met meer dan 60 miljoen streams op Spotify is RAYMON HERMANS dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.