Donderdag 18 mei 2023


Donderdag vanaf 10.00 uur Jaarmarkt!!

Entree: € 1,-- p.p. vanaf 12 jaar (contant)


Met hemelvaartsdag is het weer zover, de welbekende en drukbezochte jaarmarkt in Opijnen!

Een gezellige jaarmarkt voor jong en oud, kermis en andere leuke activiteiten.

Net als voorgaande jaren weer een ruime keus met een diversiteit aan artikelen. De jaarmarkt is geopend tot 17.00 uur. Tijdens de markt zal er in de tent muziek aanwezig zijn.


Kom gerust een kijkje nemen op de gezelligste jaarmarkt van de regio!

Ook dit jaar is er voor de jeugd (kinderen tot en met 12 jaar) een kinderkleedjesmarkt georganiseerd van 10.00 uur tot 13.00 uur, waarbij uitsluitend kinderartikelen kunnen worden verkocht. Verkoop van kinderkleding is niet toegestaan. Graag vooraf opgeven via het formulier "inschrijving jaarmarkt en kinderkleedjesmarkt" wat op deze website is te vinden.

Zoals voorgaande jaren zullen er eveneens weer spetterende optredens worden verzorgd door SV de Waal.

Dit wordt ieder jaar weer druk bekeken doordat er diverse groepen met bijbehorende leeftijden optreden. De diversiteit is dan ook groot en zeker de moeite waard om te komen kijken.

Donderdagavond feestavond met Q-Music, Outsiders en DJ Patrick!

Entree: € 15,-- p.p. 


De avond zal worden verzorgd door Q-music en zal worden aangevuld met Outsiders. De tent is open vanaf 20.30 uur. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.


Outsiders!

Biografie


Cem Araci werd op 11 juli 1985 in Den Haag geboren en beter bekend onder zijn artiestennaam Outsiders, is een Nederlandse dj.

In 2008 richtten Araci en Murat Meijer samen Outsiders op. In 2014 nam Murat Meijer afscheid van de groep en ging onder zijn eigen naam verder. Araci behield de naam en ging vervolgens als solo-artiest verder. Het duo had bekendheid verworven in het hardstyle en hardcore-housecircuit.


Vanaf zijn twaalfde levensjaar maakt Araci al muziek en sinds zijn achttiende ook professioneel. Onder het label ROQ 'N Rolla Music werkt Araci veel samen met artiesten als Darkraver, Snelle en met Jebroer. Het meeste succes had hij met Jebroer: uit deze samenwerking kwam onder andere het nummer Flitsmeister, vernoemd naar de gelijknamige app Flitsmeister.


In 2013 richtte Araci in zijn geboortestad in Den Haag een dj-school op onder de naam van: "DJ2BE". DJ2BE is een dj-school waar bekende artiesten lesgeven aan cursisten in de technieken om zelf muziek te kunnen maken.

Naast zijn werkzaamheden in de muziekindustrie heeft hij ook het eigen label Rebl Records opgericht. Onder dit label worden muziek en een kledinglijn geproduceerd.


In 2018 opende hij de snackbar REBL Snacks aan de Lange Poten in Den Haag]

In 2019 bracht hij samen met Django Wagner een nieuwe versie van de hit Kali uit.