Woensdag

17 mei 2023

Donderdag

18 mei 2023

Vrijdag

19 mei 2023

Zaterdag

20 mei 2023

10.00 uur

13.00 uur

12.00 uur

Jaarmarkt met  kinderkleedjes- markt en in de middag optredens van SV de Waal.

Kindermiddag vanaf 8 jaar, sportieve spelshow.

Lunch voor 50+ (oud) inwoners van Opijnen met diverse artiesten.


19.30 uur

20.30 uur

20.00 uur

20.30 uur

"Brutus Darts" darttournooi


F1 Simrace

Foute avond met Q-Music


Outsiders
Bingo met als

  hoofdprijs

  € 300,--

Feestavond

  met BTMS en Henk DisselOp woensdag 17 mei starten we het feest om 19.30 uur met het "Brutus Darts" darttoernooi. Het toernooi biedt plaats voor 64 deelnemers. Om mee te kunnen doen, dien je je op te geven via het inschrijfformulier op de website of een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl o.v.v. je naam en onderwerp 'deelname darttournooi'. De kosten bedragen € 5,- per persoon en het inschrijfgeld is het prijzengeld. Het tournooi wordt dan ook in eerste instantie voor de lokale darters georganiseerd.


Vanaf 20.00 uur is Urban Events uit Ede aanwezig met meerdere F1 Race Simulators. Heb je altijd al eens in de huid van een echte F1 coureur willen kruipen? Dan kun je op een F1 Race Simulator als een volwaardig F1 coureur over de circuits racen. Door de F1 playseat lijkt het net alsof je echt in een F1 bolide hebt plaatsgenomen. Race over de officiële Grand Prixs en zet jouw beste rondetijd op het Lap Times bord. Deelname vanaf 12 jaar.


Op donderdag 18 mei zal weer de vertrouwde jaarmarkt worden gehouden van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegang € 1,-- per persoon (vanaf 12 jaar). Dit jaar is er net als eerdere jaren een kleedjesmarkt, waarbij de kinderen onder voorwaarden spullen kunnen verkopen (geen kleding). Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hieraan meedoen van 10.00 uur tot 13.00 uur (onder begeleiding van een ouder). Opgeven kan via het inschrijvingsformulier jaarmarkt onder het kopje inschrijvingen op deze website. Op dit formulier is een optie 'kleedjesmarkt toegevoegd'. Verder zullen er weer diverse optredens plaatsvinden door SV de Waal uit Opijnen.


Donderdagavond vanaf 20.30 uur hebben we een Foute Avond georganiseerd door Q-Music en daarnaast zullen  Outsiders en DJ Patrick het feest compleet maken.


Op vrijdag 19 mei is er vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur voor de kinderen tot en met 7 jaar een kindermorgen. Heb je altijd al een Meet & Greet willen hebben met Paw Patrol, dan moet je je zeker aanmelden. De invulling van deze ochtend houden we geheim, maar je gaat niet met lege handen naar huis. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. 


Vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur zijn de oudere kinderen tot en met de leeftijd van groep 8 welkom. We hebben een leuke spelshow georganiseerd wat garant staat voor een middag vol plezier, uitdagingen en strijd. In het team strijd je op een leuke en sportieve wijze voor geweldige prijzen die je kunt verzilveren op de kermis. Dus doe je sporttenue aan en geef je snel op.


Deelname hieraan is gratis, wel dient u uw kind(eren) hiervoor op te geven via het inschrijfformulier op deze website of een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl. VOL=VOL!


Vrijdagavond zal er weer evenals voorgaande jaren een gezellige BINGO worden georganiseerd. De hoofdprijs bedraagt € 300,-. De tent is geopend vanaf 19.15 uur en de BINGO zal starten om 20.00 uur. In de pauze zal voor iets lekkers worden gezorgd.


Zaterdag 20 mei is er om 12.00 uur een 50+ lunch voor (oud)inwoners van Opijnen. Na het ongelofelijke succes van vorig jaar gaan we wederom gezellige momenten ophalen met als hoogtepunt een heuse muziekbingo met als thema "Terug in de Tijd" met diverse gastoptredes. Opgeven kan via het inschrijfformulier op de website of een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl


Vanaf 20.30 uur gaan we ons opmaken voor de laatste feestavond. Ook dit beloofd weer een feestje te worden met de coverband Black Tie Monkey Squad (BTMS), Henk Dissel en onze altijd gezellige en super DJ Patrick! Een betere afsluiting kan bijna niet.


ALLE DAGEN KERMIS