Zaterdag


Zaterdag 1 juni 2019


Zaterdagmiddag vanaf 13:00uur Zeskamp!

Entree: gratis.


Vanaf 13.00 uur zal de 6-kamp van start gaan. Iedereen mag inschrijven, met als regel minimaal zes- en

maximaal tien personen. Wel moeten er bij ieder team minimaal twee dames meedoen. Door het bestuur is besloten geen inschrijfgeld te vragen en geldprijzen te overhandigen aan de nrs. 1 t/m 3.


Om deel te nemen kun je je team inschrijven op deze site onder het onderdeel 'zeskamp'. Bij dit onderdeel kun je je teamgegevens in een formulier invullen.


Ook dit jaar hebben we fantastische spellen kunnen regelen en weten te bedenken. Niet alleen domme kracht, maar ook 'koppie koppie' zal benodigd zijn. Dus wees slim met je team samen stellen. Het feest comité hoopt natuurlijk dat er zoveel mogelijk teams zich aanmelden, zodat we er met zijn allen een fantastische zeskamp van kunnen maken.


De Zeskamp zal eindigen met een playbackshow waar punten mee gescoord kunnen worden die meetellen met

de eindscore. Het is niet verplicht om met je hele team te playbacken, een solo act kan uiteraard ook.

 

Zaterdagavond feestavond met coverband NOAH en Djagno Wagner!!

Entree: 12,50 euro p.p.


Vanaf ca. 20:30uur zal er een feestavond beginnen waarbij de band Noah, na het zeer succesvolle optreden van vorig jaar, de avond grotendeels zal gaan vullen. Als aanvulling op de coverband zal Djagno Wagner de feestavond compleet maken. Onderstaand promotiefilmpje (links) herinnert aan vorig jaar en is dan ook opgenomen in ons dorp 'Opijnen'. Rechts is een fimpje wat is opgenomen door het bestuur. Voor degene die vorig jaar erbij zijn geweest altijd weer leuk om terug te kijken!


Coverband Noah!

Biografie


Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan.


Turbo-mode ON!


Met een repertoire van +200 nummers was het dikwijls keuzestress alom. Wat zullen we vandaag spelen? Het was Ali B die zei: “gooi dat hele repertoire in de mix, man!” En daarmee werd de trend gezet. Op een doorsnee avondje NOAH, knallen meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Gegarandeerd! Van de ‘goed-foutste’ songs van vroeger tot de vetste tracks van dit moment, van hardstyle stampers tot de Nederlandse hiphop van eigen bodem en van de oude rockklassiekers tot de leukste meezingers die iedereen kent. Noah is letterlijk voor ieder wat wils!


Het was Ali B die zei: “gooi dat hele repertoire in de mix, man!”


NOAH speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert doorgaans verrassende mash-ups op! Vanzelfsprekend levert deze 6-koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie.


Experience matters!


Velen zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 18 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST! En met meer dan 1500 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

Django Wagner!

Biografie


Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Eigenlijk is dat heel logisch, vooral wanneer je zijn achtergrond kent. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee. Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. Debuutalbum Kali weet de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger. Na zijn duet met Frans Duijts, In Ons Café, besluit Django met meer collega’s te gaan zingen, wat resulteert in het album Samen. De samenwerking bevalt zo goed dat Django een live concert geeft, met daarin ook alle duetten van Samen. De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen. Zijn nieuwste album Emoties staat net als de voorgangers bol van passie.

Een betere afsluiting van het feest van 2019 kan eigenlijk niet!!  


Feestcomité Opijnen

Opijnen, Gelderland© Copyright FCopijnen.nl