Vrijdag


Vrijdag 31 mei 2019


Vrijdagmorgen/middag vanaf 11:00uur Kinderknutseltijd!!

Entree: 1 euro per kind


Dankzij het grote succes van vorig jaar, hebben we besloten opnieuw een spel- en doe ochtend c.q. middag te organiseren voor de jeugd. Vorig jaar was de opkomst ruim 100 kinderen, hopelijk kunnen dit jaar een nieuw

record vestigen! Vanaf 11:00uur is alle jeugd uit Opijnen en omstreken welkom en staan er allerlei leuke spelletjes klaar. Ook zullen er andere activiteiten zijn zoals knutselen, bouwen, kleuren, enz. Voor eten tussen de middag en drinken zal door het feestcomité worden gezorgd.


Voor de kinderen is er dit jaar een heus reizend circus, genaamd Jan Koekepan. Wil jij weten of achter jouw een heuse circusarties schuil gaat? Kom dan zeker even een kijkje nemen. Met een tiental circustechnieken zoals lopen op een kogel of op het koord, gooien met een diabolo, jongleren met sjaaltjes en nog veel meer.

Kijk maar eens even rustig naar onderstaande filmpje en hopelijk zien we jouw voor een heuse circuscursus.


Als je van plan bent om te komen, kun je jezelf aanmelden door het inschrijfformulier op deze website in te vullen of een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl, zodat we rekening kunnen houden met het aantal deelnemers. Nodig hierbij al je vriendjes en vriendinnetjes uit, en geef jullie op, om er een leuke ochtend van te maken! Aansluitend zal ook de kermis open zal gaan.

Vrijdagavond vanaf 20:00uur BINGO!

Entree: gratis


Na een daverend succes, gezien de opkomst van voorgaande jaren, beginnen we de vrijdagavond met een BINGO. De tent zal geopend zijn vanaf 19.15uur en de bingo zal om 20:00uur beginnen.

We spelen deze avond 10 bingorondes en een SUPERronde. Voor een hapje in de pauze wordt gezorgd!


Voor een enkel boekje betaalt u €15,- en voor een dubbel boekje €20,-. Er zijn tevens dippers te koop. Let op want de voorraad is beperkt tot ca. 30 stuks. Wees er dus snel bij want OP = OP!


Per ronde hebben we 3 prijzen:


1e prijs (volle kaart) 20 euro.

2e prijs (2 rijtjes vol) 15 euro.

3e prijs (1 rijtje vol) 10 euro.


                          De SUPERRONDE heeft een            


van maar liefst:  € 300,-


Feestcomité Opijnen

Opijnen, Gelderland© Copyright FCopijnen.nl