Donderdag


Donderdag 30 mei 2019


Donderdag vanaf 10:00uur Jaarmarkt!!

Entree: 1 euro p.p.


Met hemelvaartsdag is het weer zover, de welbekende en drukbezochte jaarmarkt in Opijnen!

Een gezellige jaarmarkt voor jong en oud met meer dan 100 kramen, kermis en andere leuke activiteiten.

Net als voorgaande jaren weer een ruime keus aan artikelen waarbij wordt getracht een diversiteit aan artikelen te laten verkopen.


NIEUW!! Old timer tour van Tielse Automobielclub en DTA Trike. De start en finish is op het feestterein waardoor deze bijzondere exemplaren op het feestterrein te bewonderen zijn. Kijk voor een indruk op de websites van de beide clubs: http://www.tielseautomobielclub.nl/ en https://dta-trike.jimdo.com.


Kom gerust een kijkje nemen op de gezelligste jaarmarkt van de regio!

Ook dit jaar is besloten voor de jeugd (kinderen tot 12 jaar) een kleedjesmarkt te organiseren van

10:00uur tot 13:00uur waarbij uitsluitend kinderartikelen kunnen worden verkocht. Verkoop van kinderkleding is niet toegestaan. Graag vooraf opgeven via het formulier "inschrijving jaarmarkt" waarbij het onderdeel "kinderkleedjesmarkt" kan worden aangevinkt wat op deze website is te vinden.

De jaarmarkt is geopend tot 17:00uur. Tijdens de jaarmarkt zal er in de tent muziek aanwezig zijn. 

Zoals voorgaande jaren zullen er eveneens weer spetterende optredens worden verzorgd door SV de Waal.

Dit is ieder jaar weer druk bekeken doordat er diverse groepen met bijbehorende leeftijden optreden. De diversiteit is dan ook groot en zeker de moeite waard om te komen kijken. Er zal tevens muziek worden gedraaid door onze plaatselijke DJ Julian. Inmiddels bekend doordat hij heeft gedraaid op het Amsterdam Dance Event.

Donderdagavond feestavond met DJ Patrick en Darkraver!!

Entree: 10 euro p.p.


De avond zal worden verzorgd door DJ Patrick en zal worden aangevuld met een optreden van de onder de jeugd zeer populaire 'DARKRAVER'. Aanvang is ca. 20:30uur.


DARKRAVER!

Biografie


The Darkraver, geboren op 12 september 1967 en bij de Haagse burgerlijke stand beter bekend als Stefan André Sweet, kan gezien worden als één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de huidige scene. Een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: om elk optreden zo te brengen dat het voor het aanwezige publiek een onvergetelijke ervaring wordt. Met liters drank (doe maar een bacootje), gewillige vrouwen (bij voorkeur naakt), totale chaos, de meest waanzinnige outfits en een overdosis Haagse humor als hoofdingrediënten kan deze man elk doorsnee feest eigenhandig transformeren naar een féééésssiieee! Maar laten we niet vergeten waar het merk "The Darkraver" ook voor staat: een geweldige DJ met een naadloze mixtechniek, met altijd dé perfecte platenkeus. Deze combinatie van entertainment en skills heeft bewezen een enorm succes te zijn en maakt The Darkraver met afstand tot de meest geboekte DJ in de scene, die hem een gigantische - en nog immer groeiende - groep fans opleverde.


Met deze snel groeiende DJ carrière was de logische volgende stap: platen produceren. In 1991 presenteerde The Darkraver zijn debuut release "One fucked up…" op het Dance International label, het officiële anthem van het Rave The City Part II evenement. The Darkraver dook de studio in met maatje Ferry "Gizmo" Salee wat resulteerde in een tweede release: "Direction of Fear E.P.", uitgebracht op Combined Forces' Rave Records. In 1996 denderde The Darkraver de Hall of Producers Fame binnen met de release "Intelligent Hardcore" (een samenwerking met Vince), een regelrechte early rave classic in wording die een jaar later succesvol werd opgevolgd door hun tweede samenwerking "Thunderground". Beide platen worden nog elk weekend gedraaid door de voltallige early rave en hardcore elite en zijn te vinden op grote stapels vroegere en huidige compilaties. Na "Thunderground" bleef het een paar jaar angstig stil, maar The Darkraver sloeg keihard terug met de single "Kom Tie Dan Hè" die in recordtempo naar de # 1 positie van de Mega Top 100 schoot. Naast een gerespecteerd DJ en producer had The Darkraver nu ook de status van popster bereikt.


20 Jaar later heeft The Darkraver alles gezien, alles gedaan en alles bewust (en ook vaak onbewust) meegemaakt wat verboden was. Er is geen club, DJ booth, locatie, evenementenhal of grasveld waar hij niet zijn favoriete smaken early house, old school, early rave, hardstyle, jumpstyle en hardcore over het publiek losliet. The Darkraver rockte evenementen als Sensation, Masters of Hardcore, Reverze, Complex, Q-Base, Decibel, Defqon1, Emporium, In Qontrol... de lijst is eindeloos. In samenwerking met organisator b2s ontwikkelde The Darkraver een muzikale speeltuin voor hem en zijn bevriende DJ collega's: Pussy Lounge. Een immens populair concept dat overduidelijk de Darkraver-stempel draagt, slechts voorbehouden aan de beste en bekendste locaties in Nederland.


Zijn jarenlange ervaring, positieve houding, gezonde dosis humor en onbetwiste techniek maakt The Darkraver tot één van de meest spraakmakende namen in de industrie. Een entertainer die met zekerheid kan zeggen dat hij al ruim 20 jaar aan de top heeft gestaan van de scene, waar hij nog steeds staat!


Feestcomité Opijnen

Opijnen, Gelderland© Copyright FCopijnen.nl