Zaterdag

 

Zaterdag 12 mei 2018

 

Zaterdagmiddag vanaf 13:00uur Zeskamp!

Entree: gratis.

 

Vanaf 13.00 uur zal de 6-kamp van start gaan. Iedereen mag inschrijven, met als regel minimaal zes- en

maximaal tien personen. Wel moeten er bij ieder team minimaal twee dames meedoen. Door het bestuur is besloten geen inschrijfgeld te vragen en geldprijzen te overhandigen aan de nrs. 1 t/m 3.

 

Om deel te nemen kun je je team inschrijven op deze site onder het onderdeel 'zeskamp'. Bij dit onderdeel kun je je teamgegevens in een formulier invullen.

 

Ook dit jaar hebben we fantastische spellen kunnen regelen en weten te bedenken. Niet alleen domme kracht, maar ook 'koppie koppie' zal benodigd zijn. Dus wees slim met je team samen stellen. Het feest comité hoopt natuurlijk dat er zoveel mogelijk teams zich aanmelden, zodat we er met zijn allen een fantastische zeskamp van kunnen maken.

De Zeskamp zal eindigen met een playbackshow waar punten mee gescoord kunnen worden die meetellen met

de eindscore. Het is niet verplicht om met je hele team te playbacken, een solo act kan uiteraard ook.

 

Zaterdagavond feestavond met coverband Noah en Gebroeders Ko!!

Entree: 12,50 euro p.p.

 

Vanaf ca. 20:30uur zal er een feestavond beginnen waar de band Noah de avond grotendeels zal gaan vullen. Als aanvulling op de coverband zal Gebroeders Ko de feestavond compleet maken.

 

De coverband Noah

Deze 6-persoons formatie feest als geen ander! De ingrediënten? Een waanzinnige zanger, een oogverblindende zangeres en 4 fantastische muzikanten. Zet ze samen op een podium met en het dak gaat er gegarandeerd af! NOAH is ongelofelijk veelzijdig en flexibel. Zodra zij het podium opstapt wordt à la minute de repertoirekeuze bepaald en zijn verzoekjes altijd welkom. Bij NOAH dus geen meelopende tapes en voorgekauwde setlijsten. Een bewuste keuze. Hierdoor kan NOAH namelijk moeiteloos inspelen op het publiek en is geen optreden hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en verzoekjes zijn altijd meer dan welkom. Vanzelfsprekend levert deze 6-koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie. Nieuwsgierig geworden na het lezen van bovenstaande kunsten van deze coverband? Kom naar de feesttent in Opijnen en laat je verrassen!!

Gebroeders Ko!

De Gebroeders Ko zijn een Nederlands feestduo, bestaande uit de broers Ton (15 september 1965) en Gerard Koopmans uit Geertruidenberg. Voor ze fulltime bezig gingen met hun feestmuziek waren de mannen werkzaam in de bouw. Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter “ prijs en scoorde de Gebroeders Ko een vette hit in Nederland en vakantievierend Europa en kregen zij Landelijke bekendheid. Daarna volgden tientallen Top 100 Hits op rij !!

 

Hun laatste single is geproduceerd voor de carnaval 2018 en 1 week na de lancering van hun nieuwe single scoren de Gebroeders KO ft Gerard Joling een NR 1 hit in de iTunes Lijst met “ Dochter van de Groenteboer “. Ze hebben inmiddels vele hits op hun naam en maken van ieder feest een topper

 

Een betere afsluiting van het feest van 2017 kan eigenlijk niet!!

 

Feestcomité Opijnen

Opijnen, Gelderland

 

 

© Copyright FCopijnen.nl