Vrijdag

 

Vrijdag 11 mei 2018

 

Vrijdagmorgen/middag vanaf 11:00uur Kinderknutseltijd!!

Entree: 1 euro per kind

 

Dankzij het grote succes van vorig jaar, hebben we besloten opnieuw een spel- en doe ochtend c.q. middag te organiseren voor de jeugd. Vorig jaar was de opkomst ruim 100 kinderen, hopelijk kunnen dit jaar een nieuw

record vestigen! Vanaf 11:00uur is alle jeugd uit Opijnen en omstreken welkom en staan er allerlei leuke spelletjes klaar. Ook zullen er andere activiteiten zijn zoals knutselen, bouwen, kleuren, enz. Voor eten tussen de middag en drinken zal door het feestcomité worden gezorgd.

Als je van plan bent om te komen, kun je jezelf aanmelden door het inschrijfformulier op deze website in te vullen of een mail te sturen naar info@fcopijnen.nl, zodat we rekening kunnen houden met het aantal deelnemers.

Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit, en geef jullie op, om er een leuke ochtend van te maken!

Aansluitend aan de kinderknutseltijd, vanaf ongeveer 14:00uur zullen er ballonnen worden opgelaten, waarna ook de kermis open zal gaan.

 

Vrijdagavond vanaf 19:00uur optocht met 'kinderdisco' en bierpulschuiven.

Entree: gratis

 

Vanaf 18:30 uur zal er worden verzameld voor de gezamelijke optocht voor het dorp in de Oude Zandstraat/Pastoriestraat. Het thema van dit jaar is 'TV reclame'. Ook dit jaar rijden de tractoren van de BHTC weer mee in de optocht. Iedereen is welkom om mee te doen als deelnemer en dingt mee naar de prijzen mits er is voldaan aan het thema! Aansluitend op de optocht zal er voor de jeugd een 'kinderdisco' worden gehouden. De muziek zal deze avond verzorgd worden door Sound Paradise en onze plaatselijke DJ Maikel Julian.

Tevens in de tent zal een vervolg worden gegeven aan het vorig jaar opgezette 'Pijnes Kampioenschap Bierpul schuiven. Er wordt gestreden om een wisselbeker en uiteraard de eer! De wisselbeker zal voor een jaar in het bezit blijven van de winnaar en naam van de winnaar zal op de beker kom te staan.

 

Feestcomité Opijnen

Opijnen, Gelderland

 

 

© Copyright FCopijnen.nl