Donderdag

 

Donderdag 10 mei 2018

 

Donderdag vanaf 10:00uur Jaarmarkt!!

Entree: 1 euro p.p.

 

Met hemelvaartsdag is het weer zover, de welbekende en drukbezochte jaarmarkt in Opijnen!

Een gezellige jaarmarkt voor jong en oud met meer dan 100 kramen, kermis en andere leuke activiteiten.

Net als voorgaande jaren weer een ruime keus aan artikelen waarbij wordt getracht een diversiteit aan artikelen te laten verkopen. Tevens zullen de tractoren van de Betuwse Historische Tractoren Club (BHTC) te bewonderen zijn.

 

Ook dit jaar is besloten voor de jeugd (kinderen tot 12 jaar) een kleedjesmarkt te organiseren van

10:00uur tot 13:00uur waarbij uitsluitend kinderartikelen kunnen worden verkocht. Verkoop van kinderkleding is niet toegestaan. Graag vooraf opgeven via het formulier "inschrijving jaarmarkt" waarbij het onderdeel "kinderkleedjesmarkt" kan worden aangevinkt wat op deze website is te vinden. De jaarmarkt is geopend tot 17:00uur. Tijdens de jaarmarkt zal er in de tent muziek aanwezig zijn.

Zoals voorgaande jaren zullen er weer spetterende optredens worden verzorgd door SV de Waal. Dit is ieder jaar weer druk bekeken doordat er diverse groepen met bijbehorende leeftijden optreden. De diversiteit is dan ook groot en zeker de moeite waard om te komen kijken.

Donderdagavond feestavond met Radio 538 en Arjon Oostrom!!

Entree: 10 euro p.p.

 

De avond zal worden verzorgd door Radio 538 en Arjon Oostrom. Aanvang is ca. 20:30uur.

 

Arjon Oostrom (biografie)

 

Een bekend Brabants zangtalent dat op veel grote festivals zoals 7th Sunday, Intents, Rebirth, Wish en Paaspop te vinden is.

 

 

Nadat de eerste single was uitgebracht, is Arjon zijn eigen nummers gaan schrijven. De eerste single die van zijn eigen hand werd uitgebracht was het nummer Het Is Over, Het Is Voorbij. Deze single kwam in het voorjaar van 2007 uit en in de zomer van datzelfde jaar schreef hij het clublied van de voetbalclub Good Luck.

 

Dat Arjon Oostrom er met zijn nummers altijd een gezellige boel van weet te maken, bleef ook in De Aprés Skihut van Rotterdam niet onopgemerkt. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op zijn kop.

 

Inmiddels heeft Arjon Oostrom meerdere singles bij diverse platenmaatschappijen uitgebracht en staan zijn nummers op een tiental verzamelalbums. Het eerste nummer dat landelijke bekendheid kreeg en een hit werd op alle vakantie bestemmingen was de single die hij samen maakte met zijn maatje DJ Willem de Wijs: Daar Aan Die Costa. Begin 2011 stak hij het nummer Ik Hou Van Alle Vrouwen uit de jaren 80 in een nieuw jasje.

 

Zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011. Het nummer Zakka Zakka dat hij samen met DJ Willem de Wijs en Feest DJ Bas maakte, stond op 10 in de Mega Top 100, op 9 in de download Top 50 en op 5 in de Sterren.nl Top 20. Dat 2011 een topjaar was, bleek ook uit het feit dat Zakka Zakka werd bekroond met de Party Award voor Beste Party Single. Ook dat Arjon zelf de prijs voor “Beste Opkomende Artiest” in ontvangst mocht nemen.

 

In 2012 kwam de single Schudden uit wat wederom een succes werd. Het nummer stond op 5 in de NL top 30 en als hoogste positie in de top 100 op plaats 66. Het nummer werd ook in het buitenland een hit. Hierdoor werd Arjon op diverse vakantie bestemmingen gevraag om zijn plaatje te komen promoten, waaronder Salou, Lloret de Mar, Albufeira en Chersonissos.

 

Het eerste album van Arjon kwam uit in januari 2014 genaamd Lekker Lekker. Het nummer Theezakje, afkomstig van dat album, blijkt met de carnaval een echte kraker. Hij werd dan ook uitgenodigd om op te treden tijdens een uitzending van Life 4 You op RTL 4.

 

Op zijn debuutalbum staat ook zijn eerste officiële nummer 1 hit! In de zomer van 2014 staat zijn single Pure Verleiding op een in alle Nederlandse hitlijsten zoals Sterren.nl Top 20, RadioNL Top 30 en de Tv Oranje Top 30.

 

In 2015 laat hij van zich spreken met Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer en Sla Je Arm Om Me Heen.

Zijn laatste single is 'Hé ga je mee op stap!'

Radio 538

 

Het radiostation van Nederland!

Radio = 538! 💚💜 Eén station, alle hits! - www.538.nl

 

 

Feestcomité Opijnen

Opijnen, Gelderland

 

 

© Copyright FCopijnen.nl